Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό


Μετά από ένα πολύ δύσκολο και περιπετειώδες καλοκαίρι, η χρονιά ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, που την Τρίτη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Γλυφάδας.

Το "παρών" από πλευράς παικτών έδωσαν οι Πανταλέων, Ντονάς, Ψάρρας, Μηνούδης και Κόβατς, αλλά και οι Παπαδημητρίου, Πετρέας, οι οποίοι όμως δεν προπονήθηκαν, καθώς τους δόθηκε ειδική άδεια από τον Στέλιο Καζάζη, λόγω των πρόσφατων υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα.

Οι δύο διεθνείς θα προστεθούν στην προετοιμασία την Πέμπτη, ενώ όσον αφορά στον Ηλία Λάππα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ των "πρασίνων", με σκοπό ο διεθνής ακραίος να ενσωματωθεί και αυτός άμεσα.

Επιπλέον, ο Στέλιος Καζάζης περιμένει και τον ισπανό πασαδόρο, Ζόρντι Γκενς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Ρώμη και ολοκληρώνεται στις 10 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μίλησε πρώτα στους παίκτες του και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο καιρός είναι λίγος, ότι περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι και ότι ξεκινάμε 15 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και το μυαλό μας, να είναι στο μέγιστο η διάθεσή μας και να αφήσουμε στο παρελθόν ό,τι μας στενοχώρησε".